Galen utrustning till golfen

 

Utöver den mest grundläggande utrustningen för golf så som klubbor, bag och bollar så finns det även en hel del galen utrustning som du kan använda dig av för att finslipa ditt spel så väl som möjligt. Här kan läsa mer om denna utrustning och se om det är någonting för dig eller inte.

Fartmätare

Fartmätare än en av de minst galna sakerna på denna lista, då det är en sak som många golfare genuint behöver. Du fäster mätaren på din klubba och den mäter sedan klubbhastigheten och hur hårt du slog bollen. Detta kan visa dig vilken metod som ger dig bäst hastighet så att du kan vara säker.

Personliga klubbor

Detta innebär att någon tillverkar klubbor som är gjorda speciellt för din spelstil och din sving. Detta kostar en hel del men kan leda till en stor förbättring i ditt spel. Du kan läsa mer om golfutrustning i denna wikipedia artikel.

Avståndsmätare

Detta är en sak som används av de som verkligen är seriösa med sitt golfande. Dessa mätare kommer vanligtvis i formen av klockor som du fäster på armen och använder sig av GPS och lasermätning för att på bästa möjliga sätt visa avståndet till flaggan.