På golfbanan är alla bilar eldrivna

Att spela golf är en skön avkoppling då man får komma ut i naturen. Dock kan det vara långa avstånd mellan slagen och hålen och har man en tung golfbag med sig kan det vara praktiskt med en golfbil. Golfbilen är ett litet fyrhjuligt fordon som oftast har säten för två passagerare och plats baktill för att förvara golfbagen och annan utrustning. Denna typ av fordon har inga dörrar, för att underlätta på- och avstigning. Däremot brukar golfbilen ha ett tak som ger ett visst skydd mot sol och regn.

Drivs på el

Golfbilar drivs dessutom på el och är därför väldigt tystgående. Kanske kör du även en eldriven bil utanför golfbanan. Om inte annat finns det olika sorters elbilar av märket Ford hos Holmgrens bil, både nya och begagnade. Det finns även skåpbilar, för den som har behov av att transportera lite större saker eller kanske driver ett företag och behöver firmabilar. Ford tillverkar faktiskt golfbilar de också, men just sådana fordon säljer de inte på Holmgrens bil.

Precis som när det gäller vanliga eldrivna personbilar kan man spara en slant genom att köpa sin golfbil på begagnatmarknaden. En ny golfbil kan nämligen kosta en hel del om man ska äga den. Det är dock relativt vanligt att golfklubbar erbjuder golfbilar till uthyrning, så man bara betalar för dem när man använder dem.

consulting