Östersund-Frösö golfklubb

En av Sveriges vackrast belägna golfklubbar är Östersund-Frösö golfklubb i Jämtland. Klubben är belägen en mil utanför Östersunds centrum och hit tar man sig enklast med bil. För golfentusiaster som vill avnjuta denna pärla under en längre räcka av dagar ligger Park Hotell inte långt ifrån golfklubben. Golfklubben erbjuder spel för så väl medlemmar som gäster. På Östersund-Frösö golfklubb erbjuds en par 73 18-hålsbana, en Pay & Playbana, två puttinggreener och en drivingrange. För den som har husbil eller husvagn finns det möjlighet att bo på banan och hyra elstolpe för 100 kronor per dygn. Det finns även möjlighet att hyra ett torp i anslutning till golfbanan. Där finns åtta bäddar och alla bekvämligheter. Perfekt för det golfande kompisgänget. I anslutning till golfbanan ligger restaurangen som drivs av samma entreprenörer som ligger bakom den välkända restaurangen Arctura i Östersund, även den ett utflyktsmål som är känt för sin fantastiska utsikt över Jämtland.

Golfshop och restaurang

För den som vill uppleva denna vackra golfbana slås portarna upp för säsongen under våren och på golfklubbens hemsida kan du få de exakta öppettiderna. Där hittar du även kontaktinformationen du kan behöva i de fall du har planer på att till exempel hyra golfklubbens torp. Restaurangen i anslutning till golfbanan är trevlig att besöka även för dem som inte spelar golv. Att sitta en stund på restaurangens uteservering för att avnjuta en god lunch och den vackra utsikten är ett utflyktsmål som tilltalar vem som helst. Man kan även avnjuta en enkel kopp kaffe om man nöjer sig med det. I anslutning till golfklubben ligger även en golfshop som är väl värt ett besök för golfentusiasten. Där hittar du det senaste modet inom golf och de senaste utrustningarna från de mest kända tillverkarna. Här kan du prova ut en utrustning som passar dig och i verkstaden hjälper vi dig att reparera dina skadade klubbor. Gästspelare behöver boka tid två månader innan de ska spela och varje spelare behöver ha ett golf-ID.

Golfklubben och övriga utflyktsmål

Golfklubben ligger inte långt från Åre-Östersunds flygplats så du kan enkelt ta ett tur och retur flyg östersund stockholm över dagen för skönt golfande i en fantastiskt miljö. Närheten till Östersund ger utrymme för ytterligare utflykter och det finns Hotell och övernattningsmöjligheter både i anslutning till golfklubben som inne i centrala staden. Där lockas även med ett rikt restaurangutbud och andra nöjen som en fin avslutning efter en dag på Frösö golfklubb. Av naturliga skäl är golfklubben stängd under vintertid. Även Östersund Frösö Golfklubb tvingas underordna sig vädrets makter men under vår och sommarhalvåret slår vi upp portarna för verksamheten igen. Golfklubben lockar spelare från hela världen och det är inte undra på med de milsvida vyerna över Storsjön och den Jämtländska fjällvärlden, en oöverträffad upplevelse som varje golfare bör unna sig minst en gång under sin livstid. Petterson Bergers sommarland ligger också i närheten av golfklubben och även detta är ett populärt besöksmål under sommarhalvåret.

consulting